Online poker är precis vad det heter – poker som spelas online dvs. på Internet. När du spelar online poker på Betsson så väljer du bland flera olika typer av poker.

Du spelar Betsson Poker genom att logga in och välja ett bord för att sedan kunna lämna bordet när du har lust. Detta kallas “cash-game” vilket innebär att du tar med dig pengarna du vunnit när du lämnar bordet.

På Betsson Poker kan du även spela pokerturneringar eller “tourneys” som de även kallas. En turnering anmäler du dig till samtidigt som du betalar en summa pengar för att delta – “buy-in”. Ibland är det gratis att delta, då heter turneringen freeroll. Deltagningsavgiften läggs in i en pott och ger dig X antal marker och sedan börjar turneringen. Den som vinner är den som är sist kvar med alla andras marker. Vinnaren av turneringen får den största delen av prispotten. Prispotten är summan av alla “buy-in” dvs. anmälningsavgiften till turneringen. Tvåan och trean får också en vinstsumma pengar och beroende på deltagarantalet så får ibland folk ännu längre ner i resultatfältet även vinstpengar.

Turneringarna börjar flera gånger per dag och på www.betsson.com kan du läsa om de olika turneringarnas prispengar och starttider.

På Betsson Poker spelar du online mot två miljoner andra människor över hela världen och som ingår i PokerNetWork – ett av världens största poker nätverk!

Betsson Poker spelar du direkt i din dator utan att ladda ner program – enkelt och snabbt och du kan spela det var du än är från vilken dator som helst! För dig som vill ladda hem en klient som innehåller fler användarfunktioner så finns det också tillgängligt hos Betsson Poker! Det enda som krävs är att du har registrerat ett Betsson konto.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.