De flesta professionella pokerspelare online använda spårningstjänster som Sharkscope. Om du var omedveten, så finns din statistik/resultat att andra spelare. Detta kan vara bra eller dåligt beroende på hur väl du har klarat. Om du är en förlorande spelare, de bra spelarna ska anta du är en åsna och kommer att försöka utnyttja dig. Om du är en vinnande spelare, försöker många av de bra spelarna undvika konfrontationer med dig. Det finns inget du kan göra om dina tidigare resultat. Du kan inte ändra dem.

Du kan styra framtida resultat. Oavsett din tidigare statistik behöver du använda dem till din fördel. Det är rätt, även om din statistik visar du är en förlorande spelare, du kan dra nytta av detta. Dito om du är en vinnande spelare. Här är hur… Om du är en förlorande spelare… Det finns inget du kan göra om övertygande en snobbig spelare att du är bra på poker. De ska se din statistik och automatiskt antar du suger. Låt dem. De kommer att placera stora satsningar när de har stora händer och kommer inte ge dig mycket kredit för dina stora händer. Som kan fungera till din fördel. Om du upptäcker en anständig spelare som tydligt försöker pressa dig runt, när han satsar stora (storleken på potten eller högre), är chanserna han håller nötter. Han förväntar sig att du ska ringa. Så vik. Svika honom. Om du fånga en spelare som ständigt ringer dig, få honom att betala. Satsa stort när du håller en stor hand.

Han ringer nog, förväntar dig att vända en skräp hand. Som sagt, kan inte du övertyga de bra spelarna du skickliga om din statistik är nekande, men du kan dra nytta av spelstilen de förväntar dig att spela. Om du är en vinnande spelare… Du kommer få mer respekt om du har imponerande statistik. Ibland som är inte en bra sak eftersom de bra spelarna sannolikt att vika till din stora händer. Men den största fördelen som du har med positiv statistik är den ökad förmågan att bluffa. Du kan bluffa som galen. I själva verket bör du nästan alltid satsa oavsett vad du har. Du kommer att få kredit för att hålla en stor hand om du är en vinnande spelare. Naturligtvis, om du är en vinnande spelare, vet du redan detta!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.