Jag ska vara ärlig. När jag avslutar först mitt jobb att spela poker professionellt, misslyckades jag kapitalt. Det var inte eftersom jag var en usel pokerspelare. Det var eftersom jag helt enkelt inte var beredd på livsstil spela poker för en levande. Så jag gick tillbaka till arbetet och sparade lite pengar. Denna gång jag var beredd att spela för en levande, och jag har inte tittat tillbaka. Så vad gjorde jag fel första gången? Min bankrulle var inte stor nog jag bryr mig inte hur skicklig du är på poker.

Om din bankrulle är låg, du kommer att misslyckas, och hamna tillbaka på 9-5 jobbet. Min tumregel är att du måste ha åtminstone 25 gånger den maximala köpa i spelet du spelar, plus 2-3 månader bor kostnader i banken. Om du inte har pengar, inte sluta ditt jobb. Jag kunde inte hålla sig till en konsekvent schema som jag verkligen älskar poker så att få motiverade att spela var inte ett problem. Men det fanns dagar kändes som spelar golf eller bara slappa runt huset istället. Jag hade ju ingen chef så var jag fri att göra vad jag ville. Problemet med denna mentalitet är det kommer att finnas dagar du lust att göra något annat än spela poker. Hur ska du tjäna pengar om du inte sätter i 40 + timmar per vecka vid pokerbordet? Jag spelade på en nivå ovanför Min bankrulle när jag först bestämde sig att bli proffs, jag var lite full av mig själv.

Det fanns något i mitt huvud som säger mig jag var oövervinnerlig och kunde krossa något spel. Det är inte att jag inte hade en talang för att slå spelet jag spelade, men jag hade inte tillräckligt med pengar. Du har att spela på en nivå du trivs spela och ha bankrullen att spela. Det spelar ingen roll hur bra du är om du inte har tillräckligt med pengar för att spela på den nivån. Släpp ner en nivå och spela där tills du bygga upp den nödvändiga bankrullen för en högre nivå. Jag hade några personliga problem på att det är mycket viktigt att vara mentalt in i spelet. Framgångsrik pokerspelare hand ta om verksamheten borta från bordet. Om du arbetar med äktenskapsproblem och saker av dessa slag, kommer att det påverka ditt spelande. Poker är ett mentalt dränerande.

Du måste kunna hantera dina känslor hela tiden. Så ta hand om dina personliga problem borta från bordet innan han satte sig att spela. Jag tillbringade ständigt mina vinster spela poker är väldigt lik driva ett företag. När du gör en försäljning, eller i detta fall har en vinnande session, är det inte en smart idé att gå på en shoppingrunda. Spara dina pengar. Du kommer att behöva det senare. Oroa dig inte, det kommer att finnas en tid när du kan gå galet med din pokervinster. Men se till att din bankrulle är stor nog innan du gör det.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.